Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Piotr Borowski

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51537
Przeczytał: 221 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:21:35 24-01-14    Temat postu: Piotr Borowski



Piotr Borowski (ur. 8 marca 1977 w Libii) – polski aktor teatralny i filmowy (ojciec pochodzi z Iraku)




Filmografia :

Skok, reż. Piotr Starzak (1999) jako Marian
Quo vadis (2001) jako Pitagoras (i serial TV 2002)
Kasia i Tomek, seria II, odc. 11 2003) jako Muhamed (tylko głos)
Superprodukcja (2002) jako delegat kaukaski
Powiedz to, Gabi (2003) jako mechanik
Dziki (2004) jako Bośniak, płatny zabójca
Pitbull, seria I (2005) jako Zoro Szembeka
Tango z aniołem (2005-2006) jako Wajs
PitBull (2005) jako Zoro Szembeka
Terytorium , reż. Łukasz Jaworski (2006) (kino niezależne)
Francuski numer (2006) jako Sergiej
Skorumpowani (2007) jako Andriej
Fala zbrodni, odc. 66-80, 85, 90-91, 93, 96-97, 99, 100-103 (2006-2008) jako Rafael Ribeiro
Lejdis (2008) jako Portugalczyk
Plebania, odc. 1114, 1115, 1116 (2008) jako Kamil
Trzeci oficer, odc. 1 (2008) jako Daoud
Siedem minut reż. Maciej Odoliński (2009)
Barwy szczęścia (2009 jako Antonio Casalli, nauczyciel języka włoskiego[9]
Naznaczony (serial telewizyjny) (2009) jako Afgan
Handlarz cudów reż. Bolesław Pawica (2010) jako Czarny
Wiadomości z drugiej ręki reż. Robert Wichrowski (2011) jako Łukasz kierownik produkcji w PL.24


Gościnnie


Klan (2002-2009) jako Mikołaj Vujkovic
Miodowe lata, odc. 68 (2000) jako Kostas
Rodzina zastępcza, odc. specjalny (2001 jako Gość; Turek
13 posterunek 2, odc. 28 (2000) jako Don Alfonso
Psie serce, Argo 2003) jako Fabio
Pensjonat pod Różą, odc. 88-89 (2005) jako Ajman
Egzamin z życia, odc. 6-7, 12, 18-19 (2005) jako Pracownik Karola Chełmickiego
Niania, odc. 61 (2007) jako Ochroniarz
Samo Życie (2005) jako Zagraniczny biznesman
Ranczo, odc.12 (2006) jako John
Hela w opałach, odc. 38 (2007) jako Włoch
Kryminalni, odc. 24, 99 (2005-2008) jako Czesiek, Snajper
Londyńczycy, odc. 3, 9 (2008) jako Rumun
Ojciec Mateusz, odc. 24 (2009) oraz 88 (2012)
Pierwsza miłość (2012) - jako Antonio Bennie
Prawo Agaty (2012) jako prokurator Morąg (odc. 27)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin