Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Maciej Tomaszewski

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51165
Przeczytał: 317 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:11:12 15-06-13    Temat postu: Maciej Tomaszewski

Maciej Dariusz Tomaszewski (ur. 8 września 1961 w Szczecinie) – polski aktor telewizyjny i teatralny.





Filmografia :

Filmy

2011: "Daas" reż A. Panek - Mendel
2011: Sala samobójców reż. J. Komasa - Lekarz psychiatra
2010: Requiem dla zagubionych dusz (reż. D. Watin) – Wiktor
2002: D.I.L. – Zdzichu
2002: Dzień świra – lekarz przepisujący Adamowi leki antydepresyjne
2000: Nie ma zmiłuj – dokonujący naboru do "Vin-Netu"
1988: Gdzieśkolwiek jest, jeśliś jest... – ksiądz unicki w majątku Hulanickich
1988: Alchemik – Conaro

Seriale

2012: Galeria - Kaziutek
2011: Głęboka woda - nauczyciel Jerzy Dudek
2005: Świat według Kiepskich – mecenas Waserman
2003: Fala zbrodni – Bojarski, prawdziwy właściciel klubu "Rio"
od 2004: Pierwsza miłość – Marek Żukowski
2002: Na dobre i na złe – Jerzy Fajewski
2002-2003: Gorący temat – Roman Dereń, mąż Barbary
2000: Świat według Kiepskich – Dejwid Koperfilc
2000: Świat według Kiepskich – lekarz pogotowia
1998-1999: Życie jak poker – Kevin, mężczyzna szantażujący Dębowskich, później mąż Sandry
1997: Sława i chwała – malarz Henryk Antoniewski
1988: Alchemik Sendivius – Conaro
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin