Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Paweł Okoński

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ZampiVanez
Moderator
Moderator


Dołączył: 31 Maj 2013
Posty: 51267
Przeczytał: 279 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Sosnowiec
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 12:15:15 15-06-13    Temat postu: Paweł Okoński




Paweł Okoński (ur. 1961 w Wąchocku) – polski aktor. Znany głównie z roli Mariana Śmiałka w serialu Pierwsza miłość.


Filmografia :

1983: Piętno jako młody Bolesław Mazur
1984: Alabama
1985: Sezon na bażanty
1986: Na kłopoty... Bednarski (odc. 7)
1987: Zero życia
1989: Konsul jako pracownik zakładów graficznych
1993: Obcy musi fruwać
1994: Voyage en Pologne jako niemiecki turysta
1994: Cudowne miejsce jako Sońta
1996: The Island on Bird Street jako Richter
1996: Maszyna zmian. Nowe przygody jako kelner
1997: Marion du Faouet - chef de voleurs
1998–1999: Życie jak poker
2000: Lokatorzy jako kelner (odc. 27)
2003: Królowa chmur jako uczestnik blokady
2004: Świat według Kiepskich jako Zbych Kupczyk (odc. 181)
od 2004: Pierwsza miłość jako Marian Śmiałek
2005–2006: Warto kochać jako Okoń
2005: Świat według Kiepskich jako doktor Kirsztajn (odc. 207)
2005: Biuro kryminalne jako Bartek Kuźniczak (odc. 13)
2007: Świat według Kiepskich jako Kozłowski (odc. 246)
2008–2010: M jak miłość jako Władysław
2010: Samo Życie jako prawnik (odc. 1502)
2010: Tancerze jako Kręglicki (odc. 31)
2011: Czarny czwartek
2012: Galeria jako Marek Ryczko (odc. 47)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy i aktorki polscy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin