Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Problemy techniczne
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 244, 245, 246  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Pomoc i informacje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Reyyan
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 30 Sie 2016
Posty: 5581
Przeczytał: 3 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 16:19:36 02-02-20    Temat postu:

Czy ktoś ma tez jak ja.Czasami jak chce wejść forum to błąd wyskakuje. Czy to coś ode mnie, czy coś z forum?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 163920
Przeczytał: 493 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:57:43 02-02-20    Temat postu:

Geraldine napisał:
Czy ktoś ma tez jak ja.Czasami jak chce wejść forum to błąd wyskakuje. Czy to coś ode mnie, czy coś z forum?



Też tak czasem mam , to chyba coś z serwerem


Renzo takiej opcji to nie ma
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gabrysia
King kong
King kong


Dołączył: 18 Sty 2008
Posty: 2731
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Germany xD
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:17:11 06-05-20    Temat postu:

Hm. Właściwie to chyba nie jest do końca problem, ale forum z Prośbami i pytaniami jest zamknięty, więc pomyślałam, że zapytam o to tutaj
Na jakiej stronie mogę sobie hostować zdjęcia, żeby móc potem wstawić je jako avatar i do profilu? Kiedyś robiłam to na tinypic i teraz też próbowałam, ale za każdym razem jak wklejam link pisze, że 'adres emblematu nieprawidłowy' ech...
Bardzo proszę o jakąś podpowiedź i z góry dziękuję za pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Reyyan
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 30 Sie 2016
Posty: 5581
Przeczytał: 3 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 7:30:37 07-05-20    Temat postu:

Ja używam imgur ,ale gdy podajesz link to musisz przy adresie https usunąć s i i musi być http

Dokładnie pare postów wyżej jest o tym napisane
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Matthias_96
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 21 Wrz 2016
Posty: 5708
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kutno
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 22:13:06 12-05-20    Temat postu:

Hej .

Można usunąć dubel?

http://www.telenowele.fora.pl/nasze-telenowele,51/zapach-kwitnacej-czeresni,44549.html#6917855

Bo coś mi forum szwankuje.

Z góry dziękuję
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 26226
Przeczytał: 195 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 2:51:13 13-05-20    Temat postu:

Matthias_96 napisał:
Bo coś mi forum szwankuje.


Też się długo ładuje albo wcale?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Reyyan
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 30 Sie 2016
Posty: 5581
Przeczytał: 3 tematy

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 6:01:14 13-05-20    Temat postu:

Masakra z tym forum,a wczoraj co zaglądałam to nie dało rady. Dzisiaj rano trochę lepiej,udało się wejść normalnie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Matthias_96
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 21 Wrz 2016
Posty: 5708
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kutno
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 8:33:47 13-05-20    Temat postu:

Renzo napisał:
Matthias_96 napisał:
Bo coś mi forum szwankuje.


Też się długo ładuje albo wcale?


Do 14 miałem problem żeby się w ogóle zalogować.
A wieczorem komentarze się nie chciały dodawać.
A jak się dodały, to niespodziewanie się zdublował...

Dzisiaj odpukać chyba wróciło do normy .
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 26226
Przeczytał: 195 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 8:53:59 13-05-20    Temat postu:

Matthias_96 napisał:
Renzo napisał:
Matthias_96 napisał:
Bo coś mi forum szwankuje.


Też się długo ładuje albo wcale?


Do 14 miałem problem żeby się w ogóle zalogować.
A wieczorem komentarze się nie chciały dodawać.
A jak się dodały, to niespodziewanie się zdublował...

Dzisiaj odpukać chyba wróciło do normy .


Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja miałem z tym problem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lucy
Generał
Generał


Dołączył: 06 Maj 2007
Posty: 8489
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 9:38:02 13-05-20    Temat postu:

A dzisiaj jest lepiej ? Bo u mnie ciężko to ocenić. Przed chwilą nie mogłam się zalogować, a i strony się ładują znacznie wolniej, niż to było wcześniej. I taj jest na całej domenie fora.pl. Ciekawe co się dzieje i kiedy forum odzyska sprawność.

PS. z wysłaniem posta tez jest problem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Renzo
Arcymistrz
Arcymistrz


Dołączył: 10 Kwi 2007
Posty: 26226
Przeczytał: 195 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 9:43:08 13-05-20    Temat postu:

Dziś też mam małe problemy z forum, w sumie od kilku minut, ale póki co są to dużo mniejsze problemy niż wczoraj
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gabrysia
King kong
King kong


Dołączył: 18 Sty 2008
Posty: 2731
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Germany xD
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 9:54:11 13-05-20    Temat postu:

Reyyan dziękuję za pomoc w końcu się udało

Mi forum wczoraj również świrowało xD problem z zalogowaniem, a potem żeby wejść w cokolwiek to tragedia dziś jak na razie, tfu tfu tfu, działa


Ostatnio zmieniony przez Gabrysia dnia 9:54:41 13-05-20, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Matthias_96
Mocno wstawiony
Mocno wstawiony


Dołączył: 21 Wrz 2016
Posty: 5708
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kutno
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: 10:08:35 13-05-20    Temat postu:

Dzisiaj lucy na chwilę obecną bez problemu,
w porównaniu z wczorajszym dniem .
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lucy
Generał
Generał


Dołączył: 06 Maj 2007
Posty: 8489
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:03:08 18-07-20    Temat postu:

Czy też macie problemy z otwieraniem stron, bo ciągle wyskakuje poniższe okno?

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 163920
Przeczytał: 493 tematy

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 11:38:42 18-07-20    Temat postu:

Też tak mam czasem , to jest wina chyba fora. Pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Pomoc i informacje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 244, 245, 246  Następny
Strona 245 z 246

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin