Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gaby Espino
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 261, 262, 263  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:52:14 07-03-07    Temat postu:

Dzięki za promo, zobacze chociaż jak ta tela się zapowiada.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Carmen
Idol
Idol


Dołączył: 28 Sty 2007
Posty: 1036
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 18:57:36 07-03-07    Temat postu:

nie ma za co

zobaczyłam promo na univision i zapowiada się nieźle
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:00:09 07-03-07    Temat postu:

Włąśnie przed chwilką zobaczyłąm i tak mi szkoda, że Pao w tym nie gra. Fajnie widac ze bardzo nowoczesna na łódkach w kostiumach... wrrr, że tez musieli to paoli zrobić. A szykował się taka śliczna obsada a została z łądnych tam tylko Gaby.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Carmen
Idol
Idol


Dołączył: 28 Sty 2007
Posty: 1036
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 19:28:11 07-03-07    Temat postu:

nic dodać nic ująć

a ta blondynka z promo Margarita Ortega to wygląda na jakąś 40

szkoda że nie pokazali na tym promo facetów .... żebym nie musiała sobie wyobrażać Salvadora del Solara (Eulalia z ADM) w kąpielówkach jajajajajaja
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:29:59 07-03-07    Temat postu:

hehe nom, szkoda bo bardzo króciutkie jest to promo No ale pewnie pojawiać się będą jeszcze nowe.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
marta:))
Generał
Generał


Dołączył: 27 Paź 2006
Posty: 8204
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: nie z tej ziemii
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:00:02 07-03-07    Temat postu:

ona byla z gato ?
nie znam jej
w czym grala ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:30:26 07-03-07    Temat postu:

Ona kiedyś była z Gatem, ale to już dawno, dawno temu. Wtedy grali razem w telenoweli. A Gaby grała w dużo telenowelach
Filmografia gaby:
2005: Mujer de mi hermano, La jako Laura
2005: Se solicita príncipe azul jako María Carlota Rivas
2004: Dziedzictwo Luny (Luna, la heredera) jako Luna Mendoza
2003: Rebeka (Rebeca) jako Princesa Izaguirre
2002: González, Las jako Alelí González
2001-2002: Wojna kobiet (Guerra de mujeres) jako Yubrí
2000: Kochankowie (Amantes de Luna Llena) jako Abril Cárdenas
1999: W poszukiwaniu miłości (Enamorada) jako Ivana
1997: A todo corazon jako Natalia
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 14:51:06 08-03-07    Temat postu:

promo rewelka,szkoda ze z fajnych psób tylko Gaby w niej zafra..
Powrót do góry
Zobacz profil autora
martuuusia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 11572
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:40:02 20-03-07    Temat postu:

Gaby Espino zagra główną rolę w nowej telenoweli Telemundo i RTI Sinvergüenzas. Miały jej partnerować Danna Garcia i Natalia Streignard, ale gdy dowiedziały się, że nazwisko Gaby będzie na pierwszym miejcu w czołówce, zrezygnowały! Jedna z nich została zastąpiona przez Yvonne Montero (Ścieżki miłości), mówi się też o ewentualnym udziale Roxany Diaz (Prawo do miłości). Serial ma być latynoską odpowiedzią na Seks w wielkim mieście.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Carmen
Idol
Idol


Dołączył: 28 Sty 2007
Posty: 1036
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 18:23:59 23-03-07    Temat postu:

fotka z głównymi bohaterkami z noweli "Sin Verguenza" ( dawniej 4 rosas)


Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:39:05 23-03-07    Temat postu:

blee... brezydka obsada jadynie Gbay jest ładna. A zapowiadła sie taka śliczna kobieca obsada
Powrót do góry
Zobacz profil autora
martuuusia
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 11572
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Warszawa
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:09:23 23-03-07    Temat postu:

najgorzej ta blondynka wygląda
Powrót do góry
Zobacz profil autora
aNek (;
Komandos
Komandos


Dołączył: 18 Lut 2007
Posty: 791
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: z brzuszka mamy ;P

PostWysłany: 19:17:25 23-03-07    Temat postu:

Carmen napisał:
fotka z głównymi bohaterkami z noweli "Sin Verguenza" ( dawniej 4 rosas)




o rany ale obsada :tragedia: rzeczywiscie tylko gaby tam jest ładniutka, a Pao swietnie by tam pasowala

a jaka bedzie obsada meska ??
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 19:28:47 23-03-07    Temat postu:

Gaby bardzo ładna,chyba ogólnie w obsadzie będzie w głównej roli
ta druga czarna Ywonne Montero na promie bardzo ładnie wyglądała
najgorsza ta blondynka z prawej
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:30:23 23-03-07    Temat postu:

a_moniak napisał:
Gaby bardzo ładna,chyba ogólnie w obsadzie będzie w głównej roli
ta druga czarna Ywonne Montero na promie bardzo ładnie wyglądała
najgorsza ta blondynka z prawej


Tak ta cała 4 będzie grać główne role. Ale Gby jest zdecydowanie z nich najładniesza, no chociaż na promie aż tak bardzo isę nie żucało w oczy że są takie brzydkie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 261, 262, 263  Następny
Strona 3 z 263

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin