Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gaby Espino
Idź do strony 1, 2, 3 ... 261, 262, 263  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
inia
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 19 Lis 2006
Posty: 3986
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Mexico;)

PostWysłany: 17:11:52 28-01-07    Temat postu: Gaby Espino




María Gabriela Espino Rugero urodziła się 15 listopada 1976




Telewizja


#"Betty en NY " .... Gaby Espino (2019)
#"Jugar Con Fuego" ... Camila (2019)
#"Milagros de Navidad "(2017)
#"Señora Acero " ..... Indira Cárdenas (2016-2017)
#"Buscando mi ritmo" (2014)
#"Santa Diabla"..... Santa Martínez / Amanda Brown (2013-2014)
#"Ojo Por Ojo"... Alina Jericó de Monsalve (2010)
# Diabeł wie lepiej ("Más sabe el diablo") .... Manuela Dávila(2009-2010)
# Twarz Analiji("El rostro de Analía") (2008) TV series .... Mariana Andrade (unknown episodes)
#Bezwstydnice (Sin verguenza) ....... Renata

# "Mundo de fieras" .... Mariángela (1 episode, 2006)
# "Se solicita príncipe azul" .... María Carlota Rivas (1 episode, 2005)
# Dziedzictwo Luny("Luna, la heredera") .... Luna Mendoza (1 episode, 2004)
# "Rebeca" (2003) TV series .... Princesa Izaguirre Zabaleta

# "Las González" (2002) TV series .... Alelí González
# Wojna kobiet("Guerra de mujeres") (2001) TV series .... Yubirí Gamboa
# Kochankowie("Amantes de Luna Llena" )(2000) TV series .... Abril Cárdenas (2000)
# W poszukiwaniu miłości("Enamorada") (1999) TV series .... Ivana

# "A todo corazon" (1997) TV series (as Gabriela Espino) .... Natalia
# "Nubeluz" (1990) TV series .... Host/Dalina (1995-1996) (Venezuelan Season)



Filmy

# Jesus de Nazaret ... María Magdalena (2019)
# ¡He matado a mi marido! ... Viviana (2018)
# Desaparecer ... Ella misma (2015)
# Lusers, una amistad sin fronteras (2015)
# Mas Sabe el Diablo: El Primer Golpe (2010)
# Elipsis (2006) .... Leonora Duque
# La mujer de mi hermano (2005) .... Laura / Lara
Powrót do góry
Zobacz profil autora
inia
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 19 Lis 2006
Posty: 3986
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Mexico;)

PostWysłany: 17:21:21 28-01-07    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Filmografia gaby:
2007: Sin Verguenza jako Renata
2005: Mujer de mi hermano, La jako Laura
2005: Se solicita príncipe azul jako María Carlota Rivas
2004: Dziedzictwo Luny (Luna, la heredera) jako Luna Mendoza
2003: Rebeka (Rebeca) jako Princesa Izaguirre
2002: González, Las jako Alelí González
2001-2002: Wojna kobiet (Guerra de mujeres) jako Yubrí
2000: Kochankowie (Amantes de Luna Llena) jako Abril Cárdenas
1999: W poszukiwaniu miłości (Enamorada) jako Ivana
1997: A todo corazon jako Natalia


Ostatnio zmieniony przez inia dnia 17:28:23 28-01-07, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
inia
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 19 Lis 2006
Posty: 3986
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Mexico;)

PostWysłany: 17:22:58 28-01-07    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
inia
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 19 Lis 2006
Posty: 3986
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Mexico;)

PostWysłany: 17:23:20 28-01-07    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
inia
Prokonsul
Prokonsul


Dołączył: 19 Lis 2006
Posty: 3986
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Mexico;)

PostWysłany: 17:23:35 28-01-07    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 17:39:20 28-01-07    Temat postu:

Bardzo fajna aktorka.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Carmen
Idol
Idol


Dołączył: 28 Sty 2007
Posty: 1036
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 14:09:07 22-02-07    Temat postu:

już oficialnie potwierdzone, że Gaby będzie jedną z róż w teli "4 róże"

"Gaby continúa con su ascendente carrera internacional y realizará, próximamente, una novela en la hermana República de Colombia con el titulo "Cuatro rosas", que tendrá un estilo similar al de la exitosa y recordada "Sex and the city"


Potwierdzony też jest Salvador del Soler (Eulalio de ADM) y Jorge Gomez (Gabriel Mutti z lmeee)


Gaby w tym roku (w lipcu) wychodzi za mąż już trwaja przygotowania (jest już zarezerwowana transmisja na żywo w Venevision, menu weslene lista gości itp. Slub będzie na wyspie Margarita w Wenezueli)

Gaby ze swoją mamą w sklepie z artykułami ślubnymi (tak można to nazwać)
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 17:28:36 22-02-07    Temat postu:

bardzo ładna aktorka,ale skąd ją przywiało do Telemundo
Powrót do góry
Zobacz profil autora
moniq
Idol
Idol


Dołączył: 29 Sie 2006
Posty: 1989
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wlkp.
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:06:58 22-02-07    Temat postu:












Powrót do góry
Zobacz profil autora
Aga;)
Mocno wstawiony


Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 6168
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: NS city xD

PostWysłany: 20:12:41 22-02-07    Temat postu:

Ładne fotki, ona mi troszeczke przypomina Zharick Leon czyli Rosario z PDG
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 21:55:15 22-02-07    Temat postu:

Może troszeczke, ale Zharik jest dużo wyższa. Ja pamiętam jak Gaby miała jeszcze romanski z Gatem A teraz za mąż wychodzi, fajnie nawet ją lubie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
aNek (;
Komandos
Komandos


Dołączył: 18 Lut 2007
Posty: 791
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: z brzuszka mamy ;P

PostWysłany: 22:39:57 22-02-07    Temat postu:

a za kogo wychodzi za maz ??
to moja ulubiona aktorka razem z Pao oczywiscie
jak dla mnie gra swoje role super czy to zla postac czy dobra ..
szczegolnie lubie "Dziedzictwo Luny" z jej udzialem gdzie partnerowal jej Christian Meier
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 22:54:47 22-02-07    Temat postu:

z Gatem to chyba romansowała na planie W poszukiwaniu miłości/Enamorada...
uważam ze jest bardzo ładna i fajnie ze zagra w 4 Rosas
Powrót do góry
Zobacz profil autora
sister
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 12053
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:25:53 22-02-07    Temat postu:

Tak mieli romansik wtedy co grali razem w telci. Nom fajnie że zagra w 4 rosas.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
a_moniak
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 21 Lut 2007
Posty: 12531
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: 23:32:40 22-02-07    Temat postu:

najlepsze jest to że ona najpierw grała w telkach RCVN,ostatnio grała w Mundo de Fieras Televisy a teraz Telemundo
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorki Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 261, 262, 263  Następny
Strona 1 z 263

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin