Forum Telenowele Strona Główna Telenowele
Forum Telenowel
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Víctor Rodríguez
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 22:25:14 09-03-09    Temat postu:

W "Kobiecie w lustrze" (2004-2005)

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150655
Przeczytał: 839 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 19:29:37 10-03-09    Temat postu:

W La venganza
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 16:28:01 11-03-09    Temat postu:

Pełna filmografia:

# "Sin senos no hay paraiso" (2008)
# "Los Actores del conflicto" (2008) .... Owner Undertaker's establishment
# "Zorro la espada y la rosa" (2007) .... Agapito
# "Hacjenda La Tormenta" (2005) .... Pensacola
# "El Colombian dream" (2005) .... Hombre Insistente
# "Kobieta w lustrze" ("La Mujer en el espejo"), 2004-2005 .... Juanco
# "Gorzka zemsta" ("Pasión de gavilanes"), 2003-2004 .... Memo Duque
# "La Venganza" (2002) .... Jovito Matute
# "La Caponera" (2000) .... Aristarco
# "Przeklęta miłość" ("Rauzán"), 2000 .... Paquito

Fotka z "LMEEE"

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 16:00:25 13-03-09    Temat postu:

W "Zorro"

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 22:54:08 05-04-09    Temat postu:





Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150655
Przeczytał: 839 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 18:37:20 26-06-09    Temat postu:

Sin senos no hay paraiso




Ostatnio zmieniony przez Angelica dnia 18:11:46 27-06-09, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 9:58:16 30-06-09    Temat postu:

Wszędzie znajdzie się dla niego miejsce
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150655
Przeczytał: 839 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 23:19:29 16-08-09    Temat postu:

Gra małe role, ale nie zapomnę go nigdy z PDG, genialny Memo

Jego zamach na Armanda, nieudane
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 23:22:06 16-08-09    Temat postu:

Małe role, ale jest to rozpoznawalny aktor Nie zdziwiłbym się gdybyśmy ujrzeli go ponownie w jednej z najnowszych produkcji Telemundo
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150655
Przeczytał: 839 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 22:45:21 27-08-09    Temat postu:

Memo

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Greg20
Mistrz
Mistrz


Dołączył: 07 Paź 2007
Posty: 10270
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 10:17:20 07-09-09    Temat postu:

Grał Paquita w "Przeklętej miłości" (2000) - pierwowzorze "La Traicion"
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Angelica
Moderator
Moderator


Dołączył: 25 Gru 2006
Posty: 150655
Przeczytał: 839 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Baker Street
Płeć: Kobieta

PostWysłany: 20:23:01 07-09-09    Temat postu:

Gorzka zemsta


Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Telenowele Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin